Annonce
Bolig og livsstil

Tv-kok Louisa Lorangs opskrift på peanutbutter cups

Peanutbuttercups. PR-foto: Chris Tonnesen
Peanutbutter cups kan med fordel laves i små papirmuffinforme, så de får små riller på siden, men man kan også bruge en silikoneform og trykke dem ud, når de er helt kolde.

Antal: cirka 20 styk

Ingredienser:

300 g hakket mørk chokolade, cirka 70 %

30 g blødt smør

100 g smooth peanutbutter

30 g fast, dansk honning

20 g smeltet smør

½ tsk. salt

Cirka 20 muffinforme

Annonce

Fremgangsmåde:

Sæt muffinformene i en muffinpande. Smelt chokoladen og rør det bløde smør i. Fordel halvdelen af chokoladen i bunden af formene. Det er nemmest at bruge en sprøjtepose og hjælpe chokoladen ud til siderne med en teske. Sæt chokoladen på frost i formene i 10 minutter. Pisk peanutbutter med honning, smeltet smør og salt. Tril små kugler af massen og tryk dem flade, så de passer i formene. Fordel massen på chokoladebundene. Sæt det hele på frost i 10 minutter.

Lun resten af chokoladen igen og fordel den på toppen af peanutbutteren. Vær sikker på, at den går helt ud til kanten. Sæt chokoladerne koldt i 2-3 timer, gerne natten over. Pil forsigtigt formene af dem inden servering. Nyd dem kolde.

Tip: De små peanutbutter cups kan holde sig i mindst en uge på køl – og er i det hele taget bedst iskolde.

Annonce
Kaos

Bilister i Valby må lede i timevis: Hvorfor er der ikke parkeringspladser til alle med en p-licens?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Bolig og livsstil

Flemming Møldrup er glødende bålentusiast: - Der sker noget med samtalen, når man sidder om et bål

Valby

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Annonce