Annonce
Valby

Fra Rusland til Valby: Stort tillykke til en særlig læser

Ivan Davydov i midten, Lucas Olesen til venstre og Daniel Nolting til højre. Foto: Privat

I  udgivelsen 28. april bliver Valby Bladet til ValbyLIV. Det vil overraske flere af vores læsere, ikke mindst 21-årige Ivan Davydov fra Rusland, der ugentligt læser med for at forbedre sit dansk. Skæbnen vil, at Ivan har fødselsdag i dag på ValbyLIVs første udgivelse, og i den anledning har vi allieret os med Ivans rommies og valgt at overraske ham med en lille fødselsdagshilsen i avisens spalter.

Den dybere historie bag overraskelsen får du nedenfor, skrevet af hans to roomies Lucas Olesen og Daniel Nolting. Stort tillykke Ivan!

'Vi vil gerne ønske stort tillykke til vores gode ven Ivan, som fylder 21 år her d. 28 april. Han er en flittig læser af Valby Bladet, og bruger dets farverige sider til at forbedre sit dansk. Da Ivan er født i Rusland og opvokset i Finland, skulle det fjerde sprog da heller ikke være mere udfordrende, end at man kan lære lidt om sit lokalsamfund i processen.

Yderligere plejer han at studere bladets sider i pauserne mellem hans træningssæt - Der er jo ikke nogen grund til at skære ned på effektiviteten. Han har især nydt at følge med i de spændende historier om alkoholforbuddet på Anker Jørgensens Plads, og den midlertidige flytning af Mændenes Hjem under istandsættelsen.

Selvom de fleste artikler bliver slugt med stor nysgerrighed, præsenterer der sig dog af og til nogle ukendte fraser, men da Ivan er flittig til at spørge os, hans to roomies om hjælp, bliver der hurtigt tilføjet nye vendinger til det voksende ordforråd.

Ivan flyttede til Danmark med sin familie i 2015, og har siden 2019 boet i Valbys nye maskinfabrikskvarter med os. Han studerer på Lund Universitet og har endda også fået sig en svensk kæreste, som af og til flytter ind et par uger ad gangen. På grund af Ivans interesse i Valby Bladet, tænkte vi, at det kunne være morsomt at overraske ham med en lykønskning på hans fødselsdag her blandt de velkendte sider.

Hvor end Ivan kommer, falder han utroligt hurtigt til, og det har ikke været nogen undtagelse med Valby. Han fortæller ofte om nye steder, han har fundet, og han kan specielt godt lide området langs togskinnerne fra Valby Station til Carlsberg Station. Endda så meget at han har tegnet udsigten fra parkeringshuset ved Hønsebroen i hans helt egen stil.'

Ivans tegning af hans favoritsted i Valby. Foto: Privat
Annonce
Annonce

Coronavirus - Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Teenager anholdt for knivstikkeri i Valby

Annonce