Annoncørbetalt indhold

Tandlægerne i Spinderiet åbner ny søsterklinik

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Bor du i Valby eller kommer du der bare tit, så er der gode nyheder til dig og især hvis du netop står og overvejer at skulle et smut til tandlæge. En søsterklinik til Spinderiet er netop åbnet op i hjertet af Valby og du kan nu booke din næste tid hos Tandlægerne i Parken og få det hele ordnet i Valby.


Annonce

En tandlæge der anerkender hvis du har en form for tandlægeskræk

Vi kommer ikke rigtigt udenom, at det er vigtigt at komme afsted til tandlæge regelmæssigt, men dermed er det ikke sagt at alle følger op på dette. Det er langt fra alle der sørger for at komme afsted. Dels skyldes det den økonomiske del af behandlingen, som man ikke tør at gisne om på forhånd og dels er der måske en form for angst der ligger bag beslutningerne om at glemme tandlægeaftalerne.

Hos tandlæge valby kan du dog eliminere de problematikker der kan være for dig ved at besøge tandlægen. Først og fremmest er der tale om et personale der gør alt for at man er i samme øjenhøjde når man kommunikerer med dem. Dette kan for nogle være en kæmpe ting og særligt hvis man lider af tandlægeskræk og har brug for en forstående og rolig tandlæge, der anerkender at man har en frygt i kroppen som der skal tages hensyn til.


Transparente priser på hjemmesiden, gør det overskueligt at få et overblik

For mange er det som skrevet mere økonomien end noget andet, der holder dem tilbage. Den uvished om hvad man ender ud med at skulle betale efter endt behandling ude ved skranken, kan for mange være angstprovokerende nok til at det hurtigt føles som en bedre beslutning helt at lade være med at tage af sted til tandlæge.

Det er dog vigtigt at huske at der er en grund til at man anbefaler at tage til tandlæge regelmæssigt for at få tjekket alle tænderne igennem. Disse tjek vil yderst sjældent handle om andet end tandrensning og tjek af tænderne og du behøver altså ikke at frygte at du 5 minutter efter at du har sat dig i tandlægestolen pludselig sidder med bor og bits inde i munden.

Hvis du i samråd med tandlægen kommer frem til at der skal laves noget der ikke kan vente længere, så kan du bestille en ny tid til denne behandling og derefter tjekke priserne ud derhjemme. Priserne for tandlægerne i Valby er meget lette at gennemskue og på hjemmesiden har de forsøgt at lave priseksempler til dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.