Annonce
Erhverv

Søren kvittede revisorjobbet og købte konkursramt burgerkæde: Nu kæmper han for drømmen

Søren Hall Hviid Larsen har ikke fortrudt, at han i 2019 købte Valbys populære burgerrestaurant Rumbles, der nu går under navnet Bøff Burgerbar – også selvom kampen har været hård. Pr-foto
Det lå ikke i kortene for Søren Hall Hviid Larsen, at han skulle eje og drive en burgerkæde. Men en serie tilfælde fik ham på sporet af Rumbles, der under hans ejerskab er blevet forvandlet til Bøff Burgerbar, som findes i både Sydhavnen og Valby.

Søren Hall Hviid Larsen byttede i 2019 titlen som revisor ud med titlen som restaurantindehaver.

På daværende tidspunkt købte han nemlig den populære, men konkursramte, burgerkæde Rumbles, der har restaurant i Valby og Sydhavnen – og som i dag hedder Bøff Burgerbar.

Det sidste halvandet år har han kæmpet for at få forretningerne på Gammel Køge Landevej og Borgbjergsvej op at køre. Vejen til valbyborgernes og sydhavnernes burger-hjerter har både vist sig at være snoet, men også fuld af overraskelser.

Annonce

Et kæmpe fokus, efter navneskiftet til Bøff Burgerbar, har været at få styr på kædens udseende og procedurer, så restauranternes gæster får samme gode oplevelse ved hvert besøg.

- Da jeg købte restauranten i 2019, var der ikke styr på basisforretningen. Der var ingen generelle retningslinjer og procedurer, og budgetterne sejlede. Alligevel var jeg ikke i tvivl om, at kæden skulle være mit næste væksteventyr. Man kan godt sige, at jeg havde forelsket mig i restauranten, som jeg ikke kunne give slip på, lyder det fra Søren Hall Hviid Larsen.


Jeg så muligheden for at redde noget stort.

Søren Hall Hviid Larsen


Lå ikke i kortene

Det lå egentlig aldrig i kortene, at Søren Hall Hviid Larsen skulle eje en burgerkæde.

Vendepunktet skete, da han tilbage i 2018 mødte de to unge ildsjæle bag Rumbles. På daværende tidspunkt arbejdede Søren Hall Hviid Larsen fuldtid i eget revisionsselskab, og indehaverne søgte hjælp hos ham, da de havde kritisk brug for rådgivning om budgettering og udgiftsstyring.

På kort tid forelskede han sig i kæden og dens potentiale, og i 2019 købte han derfor ti procent af forretningens ejerandele.

Bøff Burgerbar har fremgang, men det har været en sej kamp at nå dertil. Pr-foto

Det næste og største vendepunkt i Søren Hall Hviid Larsens rejse med burgerkæden skete i 2019, da Rumbles gik konkurs.

– Jeg så muligheden for at redde noget stort, og derfor købte jeg restaurantkædens aktiver med henblik på at drive forretningen videre. Jeg har ikke fortrudt beslutningen på noget tidspunkt, men det har været og er fortsat en hård kamp at få forretningen op at køre, siger han.

I dag er han ansvarlig for alt fra medarbejderhåndtering og økonomi til vareindkøb hos Bøff Burgerbar og ejer 100 procent af kæden, som han regner med hiver et overskud hjem i dette år.

- Siden 2019 er salget på restauranterne steget med næsten 50 procent. Samtidig har vi stort fokus på udgiftsstyring, procesoptimering og andre projekter, der skal gøre forretningen mere effektiv og eftertragtet. Min baggrund som revisor er en klar fordel, da det giver mig de redskaber, jeg har brug for for at få forretningen op at køre, afslutter Søren Hall Hviid Larsen.

Annonce
Sport

Christian Eriksen skal have indopereret en pacemaker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Stemt ned: Politikere afviser røgfri strande i København

Samfund

Jeanette blev efterladt på en trappesten som spæd: Nu har hun viet sit liv til at hjælpe andre

Valby

Helt ny badestrand flyder allerede med skrald

Byens Bedste LIV

Billetsalget til Danmarks største madfestival, Copenhagen Cooking, starter i dag

Byliv

Nima skabte unikt samlingspunkt i Valby: Nu vender han tilbage med nyt liv

Sport

Fire nye dyt i bamsen: Danmark rev russerne midt over i vild spille-rus

Valby

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Byliv

Burger, fadøl og DJ: Kom med til fest på Bøff Burgerbar

Navne

Steen blev piccolo hos bryggerierne som 14-årig: Nu hænger Carlsberg et maleri op af ham

Debat

Sådan udnytter vi bedst flytningen af Valby Bibliotek

Byliv

Signe samler på solstrålehistorier i Valby: Nu bliver hun hyldet af sine naboer

Byliv

Udfordringen med affald på Vestre Kirkegård vokser: Nu kommer kommunen med flere nye tiltag

Annonce