Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du lave en lækker madplan

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke altid lige let at få de gode idéer til, hvad menuen skal stå på, når man er kommet hjem fra arbejde og skal til at lave mad eller ud at handle inden. Mange danskere har fundet ud af, at madplanen er et godt værktøj til at planlægge aftensmaden og indkøbene på en overskuelig måde. Den kan være med til at skabe et overblik over, om man spiser varieret. Hvis du lige nu sidder og tænker, at du gerne vil springe ud i at lave en madplan til dig selv eller din familie, så vil du kunne læse nogle gode forslag til at komme i gang.

Bliv inspireret til retter

Annonce

Et godt sted at starte kan være ved at sætte sig ned sammen med sine nærmeste og så simpelthen lave en brainstorm over, hvilke retter I kunne tænke jer. Måske har I hver især nogle yndlingsretter, I kan byde ind med. Det kan være alt fra god, dansk mad til eksotiske, udenlandske retter – lige hvad I kunne tænke jer, der kom på bordet.

Er I nået til det punkt, hvor I simpelthen ikke kan komme på mere, eller søger I bare endnu flere forslag, så kan I også blive inspireret andre steder. Online er der et hav af muligheder som fx blogs, opskrifter og andres madplaner, eller I kan bladre igennem forskellige madlavningsbøger eller se madlavningsprogrammer.

Skab en madplan

Når I har samlet jeres idéer, er det tid til at lave selve madplanen. I kan vælge at lave den på uge- eller månedsbasis alt efter, hvad I føler for. Ud fra ugens dage skriver I en ret og måske også en dertilhørende indkøbsliste, som kan gøre det nemt, når I skal ud at handle ind. I kan evt. få nogle forslag til opsætningen online.

Om I vælger at lave madplanen online, i jeres kalender eller en fysisk seddel, som hænger på køleskabet, er op til jer. Find ud af, hvad der giver mening i dagligdagen.

Vælg sunde og varierede råvarer, når I skal handle

Tag så indkøbssedlen med i dagligvarebutikken, så du målrettet kan gå efter gode råvarer, som egner sig på bedst mulig måde til jeres måltid. Nogle madvarer indeholder protein, andre vitaminer som fx a vitamin, så dine vitaminbehov kan være godt dækket ind. Hvis du gerne vil vide mere om eksempelvis a vitamin, så tryk blot på linket, hvor du kan læse mere om a vitamin.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.