Annoncørbetalt indhold

På tide med nyt køkken? Så få hjælp fra AUBO

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Var det på tide at få et nyt køkken? Hvis at du har en baggrund som håndværker eller før har prøvet dig af med projektering af rumfornyelse, er du sikkert allerede godt klædt på til at træffe de fleste beslutninger om dit nye køkken uden hjælp. Hjælp vil du dog have behov for, hvis at du mangler den type erfaring. Så skal du have nogen inde over budget, design, levering og montering af dit køkken.


Annonce

Gør dig selv en tjeneste – drøft dine køkkenplaner med en køkkenkonsulent

Dit nye køkken kunne fx være et AUBO køkken, hvor du får hjælp fra AUBO her til alt. Her får du en køkkenkonsulent i tale, der kan hjælpe dig med at afklare, hvad du har behov for, forventninger om og råd til inden for køkkener. Herefter har konsulenten grundlaget for at give dig indretningsforslag, hvor du tager stilling til, hvilken stil du ønsker dig. Senere kommer en farvetegning af dit nye køkken.


Stå ikke alene med montering – medmindre du ønsker det

Når du og AUBO når frem til, hvilket køkken er det rette for dig, får du en ordrebekræftelse, en dato for levering og evt. hjælp til montering. Hvis du foretrækker at stå for montering selv, så får du en monteringsvejledning, du kan følge for at nå godt i mål. Når alt dette er overstået, så står du tilbage med et nyt AUBO køkken med garanti. Så du vil aldrig stå alene hverken før eller efter køkkenkøbet.


AUBO køkken med farverig, lys eller mørk stil?

Hvad kan du så få hos AUBO? Hvis sort/hvid-modernisme ikke tiltaler dig, kan du vælge et farverigt køkken i stedet, hvor farverige paneler skaber en afslappet stemning. Det kan også være, du ønsker et lyst køkken, hvor hvid går sammen med lyse træsorter for at give et idyllisk, roligt indtryk. Eller måske foretrækker du et mørkere køkken med meget malet træ, der oser af hygge hen på aftenen.


Ønsker du et robust snedkerkøkken? Få det fra AUBO

Snedkerkøkkenet, hvor så godt som alt er lavet af træ, er også en mulighed. Hvis du elsker køkkener, der har et robust, men formfuldendt look, er snedkerkøkkenet værd at overveje. Hvordan at du så i praksis realiserer et af de nævnte koncepter, kan kun du gisne om. Du gør det mere overskueligt for dig selv ved at tage fat i en køkkenkonsulent fra AUBO, så du ved, hvad der kan lade sig gøre for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.