Annonce
Byliv

Om lidt går det løs: Nu åbner Bronuts i Valby med stort tilbud

Ninos Oraha (tv) og Türker Alici (th) slår dørene op til deres 10. butik, og den ligger i Valbys Spinderiet. Foto: Instagram
Den tidligere reality deltager Türker Alici har sammen med sin gode ven og forretningspartner Ninos Oraha stiftet den populære kæde Bronuts, der på rekordtid er blevet et hit over hele landet. I dag åbner deres nye butik i Spinderiet.

Ninos Oraha og Türker Alici har taget det danske kagemarked med storm.

De to indehavere begyndte konceptet for under to år siden, da de i august 2019 åbnede deres første butik i Åbyhøj tæt ved Århus.

Siden har udvidelsen af konceptet næsten ikke kendt sine grænser. I alt har de åbnet ni Bronuts, og i dag kl. 13.00 slår de dørene op til butik nummer 10, der ligger i Spinderiet på adressen Torvegade 15.

Annonce

Åbningen bliver fejret med, at der uddeles gratis goodiebags til de første 100 gæster.

- Vi glæder os til at tage i mod jer, det er blevet så godt. Der der være en masse godt humør, god musik og lækre Bronuts selvfølgelig, siger Türker Alici.

Sådan ser facaden ud på den nye Bronuts i Spinderiet. Foto: Instagram

Han og Ninos Oraha havde ikke turde håbe på, at de havde fået så meget succes med deres koncept så hurtigt. Succesen skyldes hårdt arbejde og en tro på, at man skal give alt hvad man har for at få succes.

- Da vi åbnede vores første butik, troede vi selvfølgelig på, at det ville blive en succes, men at det har vokset sig så stort så hurtigt, det havde vi aldrig turde drømme om. Det er ikke noget ved at have en drøm og ikke udføre den til det yderste, siger Türker Alici.

En særlig oplevelse

Noget af det, der skiller sig ud ved Bronuts, er den oplevelse, man som kunde får, når man går ind bag den knaldgule facade.

Der bliver nemlig ikke sparet på indretningen, når de nye butikker bankes op. Türker Alici og Ninos Oraha investerer nemlig meget i at give butikkerne et særligt look.


Vi glæder os til at tage i mod jer, det er blevet så godt. Der der være en masse godt humør, god musik og lækre Bronuts selvfølgelig.

Türker Alici


- Bronuts er på vej fremad, og vi er ved at blive en etableret og anerkendt kæde. Vores koncept er, at vi ikke bare vil sælge donuts. Vi vil gerne sælge en oplevelse, hvor man kan forkæle familien, vennerne eller dem på arbejdspladsen, siger Ninos Oraha og suppleres af Türker Alici:

- Vi bruger mange kræfter på at skabe et unikt design, og selvom vi godt kunne bygge vores butikker op væsentligt billigere, så handler det om at gå det ekstra skridt i indretningen, så kunderne får en særligt oplevelse, når de kommer til os.

Fredag 28. maj har borgere i Valby mulighed for at se det ved selvsyn, når Bronuts som nævnt åbner kl. 13 i Spinderiet, hvor der bliver solgt donuts helt til kl. 22.00.

Annonce
Sport

Christian Eriksen skal have indopereret en pacemaker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Stemt ned: Politikere afviser røgfri strande i København

Samfund

Jeanette blev efterladt på en trappesten som spæd: Nu har hun viet sit liv til at hjælpe andre

Valby

Helt ny badestrand flyder allerede med skrald

Byens Bedste LIV

Billetsalget til Danmarks største madfestival, Copenhagen Cooking, starter i dag

Byliv

Nima skabte unikt samlingspunkt i Valby: Nu vender han tilbage med nyt liv

Sport

Fire nye dyt i bamsen: Danmark rev russerne midt over i vild spille-rus

Valby

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Byliv

Burger, fadøl og DJ: Kom med til fest på Bøff Burgerbar

Navne

Steen blev piccolo hos bryggerierne som 14-årig: Nu hænger Carlsberg et maleri op af ham

Debat

Sådan udnytter vi bedst flytningen af Valby Bibliotek

Byliv

Signe samler på solstrålehistorier i Valby: Nu bliver hun hyldet af sine naboer

Byliv

Udfordringen med affald på Vestre Kirkegård vokser: Nu kommer kommunen med flere nye tiltag

Annonce