Annonce
Byliv

Nyt spillested åbner: Vi glæder os til at sætte gang i bydelen

Spillestedet ALICE kommer til Valby i samarbejde med Valby Kulturhus. Her ses et billede fra en af deres koncerter på Nørrebro. Foto: Jakub Jezny
Spillestedet ALICE indtager Valby, hvor de sammen med Valby Kulturhus vil sætte gang i bydelens musikliv med flere arrangementer i spritnyt koncertsal.

Hvis du går og savner, at koncerterne kommer til Valby, i stedet for det altid er dig, der skal komme til koncerterne, så læs med her. Der er nemlig godt nyt.

Spillestedet ALICE, der normalt har hovedsæde på Nørrebro, har nemlig skudt gang i deres drøm om at udbrede deres festlige koncerter til andre dele af København. Her har de udset sig Valby, og det er der flere gode grunde til, fortæller Rasmus Steffensen, der er kommunikationsansvarlig i ALICE.

- Valby Kulturhus har først og fremmest nogle rigtig fine rammer med en helt ny koncertsal, og så synes vi, at Valby er en spændende bydel at bevæge sig ind i, fordi der ikke er speciel meget konkurrence på koncertscenen, siger Rasmus Steffensen.

Annonce

Han bor selv i Valby og har før snakket med andre om, at der mangler et sted, hvor valbyborgerne kan komme til koncerter.

- Jeg har personligt selv savnet flere koncerttilbud, og det ved jeg, at andre i Valby også gør. Det passer jo meget godt sammen med, at der er en helt ny koncertsal, der ikke har været så meget i brug, og som har en god beliggenhed ud til Toftegårds Plads, siger Rasmus Steffensen, der oplyser, at koncertsalen kan rumme 220 personer til deres arrangementer.

Processen blev fremskyndet

Spillestedet ALICE har som nævnt længe haft et ønske om at ekspandere og udbrede deres koncerter til andre bydele, og et naturligt skub har givet den drøm ekstra fart.

Deres normale spillested på Nørrebro er nemlig under renovation i det næste års tid, og det betyder, at de nu har mulighed for at give deres nye spillesteder, der foruden Valby tæller Musikhuset København på Vesterbro, endnu mere fokus her i opstarten.

Mens ALICE fokuserer på akustisk musik i deres Vesterbro-afdeling, kommer de i Valby til at præsentere et væld af genrer som jazz, folk, verdensmusik, elektronisk musik og meget andet, fortæller Rasmus Steffensen:

- I stedet for at folk fra Valby altid skal tage til Vesterbro eller Frederiksberg for at komme til koncerter, så kan det jo ligeså godt være omvendt. Det håber vi i hvert fald, at vi kan gøre vores for, og vi glæder os til at sætte godt gang i bydelen, siger Rasmus Steffensen og uddyber lidt om spillestedet:

Jeg har personligt selv savnet flere koncerttilbud, og det ved jeg, at andre i Valby også gør. Det passer jo meget godt sammen med, at der er en helt ny koncertsal, der ikke har været så meget i brug, og som har en god beliggenhed ud til Toftegårds Plads.

Rasmus Steffensen, kommunikationsansvarlig ALICE

- Vi kan godt lide at have intime koncerter i lidt undergrunds-stil, og så kan vi godt lide at præsentere folk for en masse forskelligt. Så valbyborgerne kan se frem til at få mulighed for at komme godt rundt i musikverdenen hos os.

Nu på lørdag 16. oktober åbner ALICE deres Valby-eventyr med med en storstilet dansefest med musikere fra Colombia og Tunesien i form af Ghetto Kumbé og Nuri, der i øvrigt begge gæstede Roskilde Festival i 2019 med roste koncerter. Du kan få billetter til det her.

Weekenden efter præsenterer de den engelske gruppe Vula Viel, der har fans i blandt andet Iggy Pop og byder på en spændende blanding af jazz, post-punk og afrikansk slagtøj. Det kan du bestille til her.

Annonce
sygeplejerske

Ulla begynder igen som sygeplejerske: - Jeg håber at kunne gøre en forskel for både kolleger og patienter

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet anholder fire drenge for knivstikkeri i Valby

Coronasmitte

Stejl smittekurve rammer daginstitutioner: - Der bliver trukket hårde veksler på vores raske personale

Valby

Corona i de københavnske daginstitutioner: Psykolog frygter for børnene på lang sigt

Corona

Trods stigende smitte blandt pædagoger: Jeg er slet ikke bekymret for børnenes udvikling, siger klyngeleder

Medie: Mette Frederiksen ventes at fjerne restriktioner

Mystisk

Anne undrer sig over mystisk brummen i Valby: Jeg vågner klokken tre om natten og hører den

Butiksliv

Lukningstrussel i 2018 fik dejlig sideeffekt: Jessie og andre kunder knuselsker deres lille Irma

Valby

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

112

Politiet advarede forældre mod at kriminelle udnyttede deres børn i Valby: Sådan ser det ud i dag

Regeringen varsler lempelser: Her er restriktionerne, som eksperter er klar til at sige farvel til

efterlysning

Efterlyst kvinde fundet - politiet afblæser efterlysning

Byudvikling

Evighedsprojekt nærmer sig sin afslutning: Snart åbnes Valby Station op igen

Corona For abonnenter

Syge pædagoger tvinger institutioner i knæ: Nu tages drastiske midler i brug

Annonce