Annonce
Byliv

Nyt spillested åbner: Vi glæder os til at sætte gang i bydelen

Spillestedet ALICE kommer til Valby i samarbejde med Valby Kulturhus. Her ses et billede fra en af deres koncerter på Nørrebro. Foto: Jakub Jezny
Spillestedet ALICE indtager Valby, hvor de sammen med Valby Kulturhus vil sætte gang i bydelens musikliv med flere arrangementer i spritnyt koncertsal.

Hvis du går og savner, at koncerterne kommer til Valby, i stedet for det altid er dig, der skal komme til koncerterne, så læs med her. Der er nemlig godt nyt.

Spillestedet ALICE, der normalt har hovedsæde på Nørrebro, har nemlig skudt gang i deres drøm om at udbrede deres festlige koncerter til andre dele af København. Her har de udset sig Valby, og det er der flere gode grunde til, fortæller Rasmus Steffensen, der er kommunikationsansvarlig i ALICE.

- Valby Kulturhus har først og fremmest nogle rigtig fine rammer med en helt ny koncertsal, og så synes vi, at Valby er en spændende bydel at bevæge sig ind i, fordi der ikke er speciel meget konkurrence på koncertscenen, siger Rasmus Steffensen.

Annonce

Han bor selv i Valby og har før snakket med andre om, at der mangler et sted, hvor valbyborgerne kan komme til koncerter.

- Jeg har personligt selv savnet flere koncerttilbud, og det ved jeg, at andre i Valby også gør. Det passer jo meget godt sammen med, at der er en helt ny koncertsal, der ikke har været så meget i brug, og som har en god beliggenhed ud til Toftegårds Plads, siger Rasmus Steffensen, der oplyser, at koncertsalen kan rumme 220 personer til deres arrangementer.

Processen blev fremskyndet

Spillestedet ALICE har som nævnt længe haft et ønske om at ekspandere og udbrede deres koncerter til andre bydele, og et naturligt skub har givet den drøm ekstra fart.

Deres normale spillested på Nørrebro er nemlig under renovation i det næste års tid, og det betyder, at de nu har mulighed for at give deres nye spillesteder, der foruden Valby tæller Musikhuset København på Vesterbro, endnu mere fokus her i opstarten.

Mens ALICE fokuserer på akustisk musik i deres Vesterbro-afdeling, kommer de i Valby til at præsentere et væld af genrer som jazz, folk, verdensmusik, elektronisk musik og meget andet, fortæller Rasmus Steffensen:

- I stedet for at folk fra Valby altid skal tage til Vesterbro eller Frederiksberg for at komme til koncerter, så kan det jo ligeså godt være omvendt. Det håber vi i hvert fald, at vi kan gøre vores for, og vi glæder os til at sætte godt gang i bydelen, siger Rasmus Steffensen og uddyber lidt om spillestedet:

Jeg har personligt selv savnet flere koncerttilbud, og det ved jeg, at andre i Valby også gør. Det passer jo meget godt sammen med, at der er en helt ny koncertsal, der ikke har været så meget i brug, og som har en god beliggenhed ud til Toftegårds Plads.

Rasmus Steffensen, kommunikationsansvarlig ALICE

- Vi kan godt lide at have intime koncerter i lidt undergrunds-stil, og så kan vi godt lide at præsentere folk for en masse forskelligt. Så valbyborgerne kan se frem til at få mulighed for at komme godt rundt i musikverdenen hos os.

Nu på lørdag 16. oktober åbner ALICE deres Valby-eventyr med med en storstilet dansefest med musikere fra Colombia og Tunesien i form af Ghetto Kumbé og Nuri, der i øvrigt begge gæstede Roskilde Festival i 2019 med roste koncerter. Du kan få billetter til det her.

Weekenden efter præsenterer de den engelske gruppe Vula Viel, der har fans i blandt andet Iggy Pop og byder på en spændende blanding af jazz, post-punk og afrikansk slagtøj. Det kan du bestille til her.

Annonce
Kaos

Bilister i Valby må lede i timevis: Hvorfor er der ikke parkeringspladser til alle med en p-licens?

Annonce

Coronavirus - Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trafik

Byggekaos ved station: - Det er jo et evighedsprojekt, siger Michael

Samfund

Cykel- og gangsti spærret rundt om Damhussøen- og engen de næste par uger: Det kan være svært at se, hvor svækkede træerne er

Musikfest

Efter to års tørke: Kæmpe koncert vender tilbage i Valbyparken

Sure smileys

Spisested holdt sur smiley skjult: - Jeg føler mig hårdt behandlet

Erhvervsredaktøren: Nu trækker vi lod om den grønne omstilling

Mangel på sygeplejersker For abonnenter

Her er prisen for at stoppe sygeplejerske-flugten

112

Nyt fra politiet: Her begyndte branden i Maxi Zoo

Valby

Fredagens coronatal: 4559 nye smittede og ny top i coronarelaterede dødsfald

Det sker

Øl i store mængder: Kig forbi til en smagsprøve eller to

For abonnenter

En hel togkupé undlod at tage mundbindet på mellem Esbjerg og Odense: Nu kalder andre borgere deres opførsel 'svinsk' og kræver reglerne overholdt

børn & corona

Pyha! Nu kan børn få corona-vaccine hos egen læge

Juletradition

Thomas og juletræssælgerne vil starte ny Valby-tradition: Vi spreder ren kærlighed

Valby

Byens Bedste LIV anbefaler: Det skal du opleve i weekenden

Annonce