Annoncørbetalt indhold

Krydstogtsferier hitter som aldrig før

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Krydstogter bliver mere og mere populære, og derfor bliver der åbnet flere og flere ruter, man kan sejle med.

En masse aktiviteter ombord

Annonce

Krydstogter findes i mange forskellige størrelser og sejler til utallige destinationer. Før i tiden havde krydstogter et ry for kun at have pensionister ombord, men sådan er det bestemt ikke længere. På krydstogter er der nemlig noget for enhver smag. Børnefamilier kan have glæde af badeland, der findes ombord på mange krydstogter, spillerum og andre aktiviteter i børnehøjde. Derudover er der også utallige aktiviteter for de voksne med teater, diskoteker, barer og andre ting, de voksne kan have glæde af. Derfor skal man ikke være bange for, at det kun er bingo banko, man kan underholde sig med ombord.

”Flodtogt” er også en mulighed

Ét af de utallige steder, man kan komme på krydstogt, er på Rhinen. Rhinen er 1.320 kilometer og er en af Europas længste floder. Floden har siden romertiden været en af Europas vigtigste vandveje. De mange borge langs floden symboliserer dens betydning gennem mange århundreder. De mange smukke byer og landskaber, der strækker sig langs Rhinen, gemmer på en spændende historie. Rhinen bugter sig igennem flere forskellige lande, og den grænser blandt andet mellem Schweiz og Østrig og løber videre ind i Holland. Den største by ved Rhinen er Köln med et indbyggertal på lidt over en million.

Fejr jul på et krydstogtskib

Det er heller ikke en selvfølge at tage på krydstogt, når det er sommer. På krydstogtskibe er der nemlig også mulighed for at fejre jul og nytår, hvor man blandt andet kan komme på skøjter på skibenes skøjtebaner. Der bliver pyntet op til jul med fine, pyntede juletræer rundtomkring på skibene.

Skal man tilbage?

De eventyrlystne og sejllystne bør tage på krydstogt for at få muligheden for at opleve mange nye lande og nye byer på kort tid. På den måde kan man finde ud af, om destinationerne er værd at komme tilbage til en anden gang. Det kan være, man finder ud af, at byen har meget mere at byde på, og man derfor sagtens kan bruge en eller to uger der en anden gang.

Krydstogt tilbyder noget for alle. De mange muligheder for underholdning på skibet gør det umuligt for nogen at kede sig. Hvis det er ”flodtogt”, der virker tiltrækkende, eller krydstogt til Caribien, er der mulighed for det. Det er bare med at komme afsted!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.