Annoncørbetalt indhold

Køb en håndvægt og træn derhjemme

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Søger du på Google, vil du hurtigt kunne nå frem til, at der er i omegnen af 50.000 indbyggere i Valby. Søger du så efter fitnesscentre i samme område på De Gule Sider, vil du kun få lidt over 10 resultater. Det giver altså ikke mange muligheder til de mange indbyggere i Valby, og derfor kan det også blive besværligt at skulle deles. Det behøver du heldigvis heller ikke, hvis du vælger at træne derhjemme i stedet for.

Derfor skal du træne med håndvægte

Annonce

Træning i hjemmet kan faktisk foregå på mange måder. Nogle af de mennesker, der helst går i en stor bue uden om fitnesscenteret, vælger også at træne ude i det fri. Alligevel vil mange mene, at en af de bedste måder at træne på er styrketræning.

Styrketræning kræver ikke nødvendigvis udstyr, for det kan gøres ved hjælp af egen kropsvægt. Hvis du har ambitioner om fortsat at blive stærkere, så vil du dog hurtigt nå et punkt, hvor det ikke længere er nok, og så kan du få brug for ekstra udstyr.

Vil du derfor gerne være seriøs omkring din træning, så vil du få stor glæde af håndvægte.

Find frem til den rette størrelse

Din håndvægt kan du få i mange størrelser. Du kan også vælge at gå efter forskellige kilo. Hvis du derfor ikke vil ende med alt for meget udstyr, der skal ligge derhjemme, kan det være en god idé, hvis du lige finder ud af på forhånd, hvad du har behov for.

Nogle gode pejlemærker er:

·        1-2 kg kan være godt til barretræning. Her er udholdenhed nemlig vigtigere, end hvor meget du kan løfte på én gang.

·        2-5 kg kan være et godt til styrketræning for kvinder. Det er i hvert fald et godt sted at starte, hvis du ikke har gjort det meget før.

·        5-10 kg kan være godt til styrketræning for mænd. Så kan du altid træne med flere kilo, efterhånden som du bliver stærkere.

Hvis du allerede har lavet en del vægttræning, så kan det selvfølgelig sagtens være, at du har behov for flere kilo fra starten.

Et vigtigt element af styrketræning er, at du bliver stærkere. Derfor kan der også hurtigt opstå et behov for mere udstyr. Du kan for eksempel vælge at træne med 1 kg ekstra i dine øvelser, så snart du mærker, at din krop kan holde til det. Det er nemlig, når du presser din krop, at du vil se den største udvikling.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.