Annonce
Byliv

Inspireret af kæmpe succes: Nu har Nima fundet løsningen på at få elsket bar tilbage til Valby

Nima Alijani skal lave en mini festival på Tingstedet til Valby Kulturdage. Dermed vender han tilbage med nogle af de koncepter, han havde på sin meget populære TH Bar i Valby. Foto: Jens Mouvielle
Nima Alijani har arbejdet benhårdt på at få en ny placering til Valbys højt elskede TH Bar, der i fem år samlede bydelen. Nu har han fundet en ny løsning, som skal realisere drømmen om atter at skabe sammenhold, god stemning og fest i Valbys midte.

Hvis nogen havde glemt det eller var kommet i tvivl, så er de det ikke mere. Under Valby Kulturdage 3. og 4. september genoplivede Nima Alijani sit særlige TH Bar, der blandt andet med det ekstrem populære koncept i form af musikbingo indtog Tingstedet til et brag af en fest.

Nima har i den grad savnet møde med valbyborgerne, og han blev derfor meget rørt over den fine modtagelse, han fik under kulturdagene, hvor han var tilbage med TH Bar for en stund. Og faktisk har modtagelsen givet medvind til en ny idé, der skal få TH Bar tilbage til Valbys midte på permanent basis, efter lejemålet på den gamle placering på Valby Langgade 54 udløb forrige år.

- Jeg blev meget overvældet over, hvor mange der kom og hvor glade folk var for at se TH Bar igen, selvom det kun var for en kort stund. Jeg var næsten ved at fælde en tåre, da de første af mine gamle besøgende kom løbende over for at få et kram, siger Nima Alijani og fortsætter:

Annonce
Sådan så det ud, da TH Bar indtog Tingstedet under kulturdagene. Foto: Christina Fischer Stougaard

- Og sådan fortsatte det bare dagene igennem. Jeg ved jo godt, at folk siger, de savner TH Bar, og at det var et specielt sted, men det er alligevel noget andet at mærke det på den her måde. Så kærlig og voldsom en opbakning er svær at forstå, den skal mærkes. Jeg har tit tænkt på, at hvis jeg bare kunne få den positivitet overfor TH Bar med til mine møder om nye placeringer, så ville folk tro på konceptet. Så slog det mig, at der måske er en måde, jeg kan illustrere opbakningen på, så folk på den anden side af forhandlingsbordet kan fornemme det.

Nøglen til gensynsfesten

Det var med hjertet lidt oppe i halsen, at Nima lancerede konceptet, der skal få TH Bar tilbage på barens egen Facebook-side. Her offentliggjorde han, at han har startet en crowdfunding, hvor folk kan købe billetter til enten to flasker vin, fire drinks eller seks øl, som så kan indløses, når TH Bar åbner.

Det har Nima gjort ved at oprette en facebook-gruppe ved navn TH Bar - Crowdfunding, hvor folk der er interesseret i at støtte kan tilmelde sig.

Jeg blev meget overvældet over, hvor mange der kom og hvor glade folk var for at se TH Bar igen, selvom det kun var for en kort stund. Jeg var næsten ved at fælde en tåre, da de første af mine gamle besøgende kom løbende over for at få et kram.

Nima Alijani

- Når jeg sidder til forhandlingsmøderne kan jeg vise TH Bars store mængde af følgere på sociale medier frem, og jeg kan også vise vores opslags mange positive interaktioner, men jeg fornemmer, at jeg skal have noget ekstra med mig. Noget, der bedre viser, hvor villige folk er til at hjælpe og støtte konceptet. Efter den store succes til kulturdagene var jeg ikke i tvivl om, at jeg måtte give crowdfunding et skud.

Nima havde håbet, at han ville kunne få et par hundrede til at tilmelde sig crowdfundingens facebook-side. Det tal rundede han allerede efter et par timer, og efter et lille døgn har 665 mennesker meldt sig på crowdfundingen.

Man kan endnu ikke betale til selv crowdfundingen, det sker først, når Nima har fundet den rigtige udbyder, hvilket forhåbentligt sker senest midt i uge 37, hvorefter det vil blive lagt op på facebooksiden.

Annonce

Det ser lovende ud

Selvom ingen endnu har kunnet forpligte sig gennem kroner og øre, så har Nima svært ved at få armene ned over den gode begyndelse på konceptet. Og en god begyndelse er der brug for. Han har nemlig møder om tre mulige lokationer for fremtidens TH Bar på tapetet, og selvom han ikke kan afsløre hvor af hensyn til konkurrencen om stederne, så lover han én ting:

- Det bliver i hjertet af Valby i området i umiddelbar nærhed af der, hvor TH Bar lå før på Valby Langgade 54. Det var der, vi skabte noget unikt sammen, og derfor er det også her, jeg gerne vil fortsætte det, siger Nima Alijani og uddyber:

- Detaljerne mangler stadig, for jeg vil gerne gøre det sådan, at folk kan få noget tilbage for de penge, de støtter med i form af vin, drinks og øl, så man får noget igen for sin støtte.

Hvis du gerne vil vide mere om crowdfundingen kan du melde dig til Facebook-gruppen TH Bar - Crowdfunding, hvor der løbende vil komme opdateringer på konceptet, og hvor man vil kunne tilmelde sig og støtte den endelige crowdfunding.

Annonce
Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter trafikulykke i Belgien

Annonce

Coronavirus - Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Gense livedebatten: Skal alle have råd til en bolig i København?

Nedtællingen er begyndt...

Et af byens lækreste hoteller har meldt sin ankomst på vores store kvindemesse

Valby

Flere unge føler sig ensomme: Nu styrker København byens ungdomsklubber

Danmark

Ny bog er et forsvar for storbyen: - Større storbyer er vores bedste kort i kampen mod klimakatastrofen

Byliv

TV-succes får Nova til at satse på drømmen: Jeg har lovet dommerne at gå efter det

Byliv

I fem år samlede det unikke sted bydelen: Nu går borgerne ind i kampen for at få livet tilbage

Trafik

Bekymrede forældre jubler efter års kamp: Der er faldet en sten fra vores hjerter

Valby

Mandagens coronatal: 333 nye smittetilfælde - flere indlagte på sygehusene

112

Flere borgere jagtet af mystisk grå bil: Nu beder politiet om hjælp i sagen

Alarm 112

24-årig kendt skyldig i forsøg på terror

Trafik

Proppen sat i for parkering udefra: Michels villakvarter fik selv indført skrappere regler

Trafik

Nu strammes der op mod parkering udefra: Valby skal have mere tidsbegrænset parkering

Danmark

Hele familien gik ned med corona - femårige Nellie blev ramt af sjælden efterve

Annonce