Annonce
Bolig og livsstil

Inges køkken: Pasta med valnøddepesto

Foto: Skovdalnordic.com

Lige nu fotograferer vi juleopgaver til alle mulige kunder, så hele studiet dufter af friskbagte brunkager og stegt and. Vi skulle også bruge valnødder til nogle optagelser. Vi var så heldige, at min elev Henriette har nogle søde bedsteforældre, der har et kæmpestort valnøddetræ i deres have. Så jeg synes, det var oplagt at dedikere denne uges opskrift til skønne bedsteforældre over hele landet.

I øvrigt kan Henriette ikke tåle nødder, så det er hendes kollega på studiet, Simone, som har tilsmagt denne pesto.

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 300 g valnøddekerner
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl groftrevet parmesan
  • Cirka 2 dl olivenolie
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du

Knæk de friske valnødder eller køb nogle, der allerede er knækkede.

Pil hvidløget.

Riv parmesanen.

Blend alle ingredienserne. Begynd med at tilsætte halvanden deciliter af olien og dernæst resten, indtil pestoen har en smørbar konsistens.

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Server den friskkogte pasta med valnøddepesto på toppen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bolig og livsstil

Broderi, bajer og bandeord: -Jeg vil hellere have klippet fingrene af end at brodere missekatte i en robåd

Annonce