Annonce
Bolig og livsstil

Inges køkken: Pasta med kantareller

Foto: Skovdalnordic.com

Her i septembers madskole kører vi pasta på nul komma fem med årstidens grønt. Mit forslag er, at du i stedet bruger tiden i skoven på at lede efter kantareller. Jeg elsker kantareller, og jeg elsker at gå og lede efter dem i de svenske skove. Vi har en ødegård i Sverige, og det er en af fornøjelserne ved at være der. Men man kan selvfølgelig bare købe dem i supermarkedet.

Til fire personer

  • 400 g spaghetti
  • 400 g kantareller
  • 25 g smør
  • 200 g ricotta
  • 2 dl bouillon
  • 1 tsk. friskkværnet peber
  • Friskklippet purløg

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Rens svampene og halver dem.

Smelt smørret på panden og brun svampene.

Tilsæt peber.

Tilsæt ricotta, rør massen sammen og tilsæt bouillon. Saucen bliver lidt grynet.

Smag til med salt.

Server spaghetti toppet med kantarelsauce og grønt, for eksempel purløg

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bolig og livsstil

Broderi, bajer og bandeord: -Jeg vil hellere have klippet fingrene af end at brodere missekatte i en robåd

Annonce