Annoncørbetalt indhold

Hvis du skal ud og rejse, så husk at undersøge visumkrav

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Verden er heldigvis ved at lukke op igen, efter den store lockdown der væltede ind over alle landegrænser i verden, fordi Covid-19 viste sit fæle ansigt. Der er gået mange måneder og i nogle landes tilfælde er der tale om år, hvilket også har gjort at det efterhånden er svært at sidde meget længere på hænderne for ikke at tage af sted ud i den store verden.


Annonce

Tjek reglerne for de pågældende lande på e-visa.dk

At verdenen efterhånden er ved at ligne sig selv igen, er for de fleste noget der jubles over. Mange er allerede i fuld gang med at forberede den næste ferie og den skal i de flestes tilfælde ikke afholdes hjemme i Danmark i år, nu hvor det atter er blevet muligt at rejse ud i den store verden.

Det er dog vigtigt at huske på, at der findes nogle regler for de forskellige lande og deres indrejseregler. Du kan på e-visa tjekke de gældende regler ud for de pågældende lande som du har interesse i. Her kan du både se hvilke lande der kræver et visum eller en anden form for rejsetilladelse, før at du kan rejse ind i landet.


Find ud af hvor og hvordan du skal søge om visum, når du skal rejse

Nogle lande kører stadig med den gammeldags måde, hvor du skal ansøge om et visum ved at besøge den ambassade der er tilknyttet til det land du ønsker at besøge. Der er dog også lande du kan rejse til, hvor du ikke behøver at røre dig ud ad flækken for at ansøge om et visum, f.eks. hvis du vil rejse til et land i USA eller Canada, der i stedet for de konventionelle visa giver dig mulighed for at ansøge om et elektroniske visa.

Når der er tale om elektroniske visa, så kan det f.eks. være et fuldt ud elektronisk visum som du ansøger – f.eks. et ESTA til USA. Her ansøger du elektronisk om et ESTA og du modtager til slut også elektronisk dit ESTA. Der er altså ikke nogen ventetid på at posten skal sende noget dokument og der er heller intet krav om at du skal til at bevæge dig ud for at finde den rette ambassade, så du kan ansøge om at komme afsted.

Der er også de delvis elektroniske visa som hvis du f.eks. skal til Indien. Her kan du søge elektronisk og også modtage dit visum elektronisk i form af en PDF, men her skal du udskrive din PDF hvorimod et ESTA bliver registreret på dit pas.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.