Annonce
Byliv

Han ramte muren og satte sin café til salg: Nu har kæmpe kunde-opbakning reddet livsværket

Sol Wingfield Digbys livsværk er reddet. Han sender en stor tak til sine kunder, der har gjort en kæmpe forskel. Foto: Jens Mouvielle
Sol Wingfield Digby havde egentlig taget det ultimative skridt og sat sin elskede café Mælk og Honning til salg, men efter massiv kundeopbakning er salget afblæst.

Der er blevet betalt for to kopper kaffe, selvom man kun skulle drikke en. Og der er blevet sagt: ‘vi skal nok komme og støtte dig’ et utal af gange.

Sol Wingfield Digby kan ikke lade være med at smile, når han fortæller om den enorme opbakning, han har fået, siden det stod klart, at han var nødt til at forsøge at sælge sin elskede café, der i den grad var presset som konsekvens af coronaens restriktioner.

Den store opbakning fra kunderne har nemlig betydet, at alle tanker om salg er afblæst, og at Sol og familien nu igen tør tro på projektet om at drive familiecaféen Mælk og Honning på Gammel Køge Landevej 22M i Valby.

Annonce

- For et halvt år siden kunne jeg ikke se en vej ud. Jeg måtte betale caféens regninger med min opsparing, som dermed forsvandt, og de røde tal voksede sig hurtigt større og større. På det tidspunkt var min eneste mulighed at forsøge at sælge den her drøm om at drive en café, siger Sol Wingfield Digby inden han lyser op og skifter til noget mere positivt:

- Jeg havde ikke troet på, at situationen kunne vende, men jeg må bare sige, at vores gæster er noget ganske særligt. Deres opbakning har betydet, at vi nu kan begynde at se lyset for enden af tunnelen, og derfor er alle tanker om salg også afblæst. Nu tør vi tro på det igen.

Nye tiltag på vej

Der er ingen tvivl om, at der skulle noget ekstraordinært til for at vende situationen i Mælk og Honning, der har eksisteret i 2,5 år og dermed har haft størstedelen af sin eksistens i coronatiden. Heldigvis er ekstraordinært lige det, de har fået.

- Vi er næsten fuldt booket i weekenderne på siddepladser, så lige nu ser vi efter muligheder både inde og ude i forhold til at øge kapaciteten på den front. Derudover har vi besluttet at udvide vores åbningstider, så det kommer til at ske, lige så snart vi har fået styr på det praktiske, siger Sol.

Jeg havde ikke troet på, at situationen kunne vende, men jeg må bare sige, at vores gæster er noget ganske særligt. Deres opbakning har betydet, at vi nu kan begynde at se lyset for enden af tunnelen, og derfor er alle tanker om salg også afblæst.

Sol Wingfield Digby, indehaver af Mælk og Honning

Mælk og Honnings koncept om at give Valbys mange børnefamilier mulighed for at komme ud og spise i rammer, der også passer til de mindste, har i den grad høstet roser blandt de lokale. Nu har det dog også fået national anerkendelse.

Sol Wingfield Digby og familiens café er nemlig blevet nomineret til Børn i Byens pris som ‘Årets børnevenlige spisested’.

- Vi er enormt stolte af den nominering, for det taler jo lige præcis ind i den tanke, vi havde med caféen her. På den måde er der jo lige pludselig mange positive historier her, og det er virkelig dejligt, ikke mindst for moralen, efter den her svære periode, siger Sol.

Prisen for Årets børnevenlige spisested gives 21. november, og der kan stemmes frem til den 10. november på bornibyen.dk.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Forladt område har fået et gevaldigt løft: Nu skal længe ventet plads indvies

Byliv

Han ramte muren og satte sin café til salg: Nu har kæmpe kunde-opbakning reddet livsværket

Samfund

Stjerneadvokat hyrede sig selv for skattekroner - men borgmester kan ikke svare på, om hun synes, det er okay

Alarm 112

Børnehavebørn finder tre poser med kokain på legeplads

Byliv

Omdiskuteret kunstværk er blevet ødelagt: Det er dybt frustrerende

Trafik

Movia foreslår busjusteringer: Valby kan miste livline til metroen

Bolighandel

Jussi Adler-Olsen sælger herskabsvilla med stor fortjeneste

112

Børnehavebørn fandt poser med kokain på legeplads: Vi er både chokerede og kede af det

Byliv

Nyt spillested åbner: Vi glæder os til at sætte gang i bydelen

Debat

Parkeringsproblemerne vokser konstant: Forpligt kommunen til at etablere parkeringsanlæg ved nybyggeri

Samfund

Bente savner handicapvenlige badesteder: - Lav en badebro ved stranden og bedre trapper til havnebassinet

112

Borger reagerede hurtigt på høje lyde fra en forretning: 41-årig mand taget på fersk gerning

Byliv

Har du også set Marcks fotos: - Jeg viser andre livet i Valby

Annonce