Annonce
Fødselsdag

Hafnia-Hallen inviterer til fødselsdagsfest: Derfor er vi noget helt specielt

Hafnia-Hallen fylder fem år. Foto: Sofie Mathiassen Ritzau/ Scanpix

DEBAT: 26. april 2017 slog vi for første gang dørene op for offentlighed i den nye Hafnia-Hallen. I dag kommer der i gennemsnit 1.200 gæster i hallen hver dag, og vi er blevet hjemsted for mere end 50 foreninger og skoler og et hav af private københavnere.

I år har vi fem års fødselsdag, og det kalder naturligvis på en fødselsdagsfest. Så derfor er alle inviteret kaffe og kagemand/dame og masser af god underholdning lørdag 30. april. fra kl. 11-13 i Hafnia. Vi fylder hallen med en masse af vores eventaktiviteter, så der masser er underholdning for børn og barnlige sjæle.

Sikken en rejse, vi sammen har været på. Da vi startede, var vores organisation bemandet med folk, der alle var formet af foreningslivet. Vi ønskede at lave en ny slags hal, som vi – som foreningsmennesker - selv gerne ville komme i. En hal, hvor der var masser af aktive mennesker og et godt socialt miljø. En hal som levede fra morgen til aften og var åben alle årets 365 dage.

Annonce

I virkeligheden alt det gode fra foreningslivet og det almindelige fritidsliv, som vi havde oplevet ikke var en del af den normale facilitetsdrift eller var blevet sparet væk over en årrække.

Vores netværk og viden omkring livet i idrætsfaciliteter brugte vi til at lave en innovativ driftsstrategi, som har fulgt os siden. Med en masse gåpåmod og planen for, hvad vi ønskede at skabe, gik vi i gang med projektet.

Her fem år vi åbnede, efter kan vi – uden at prale – godt tillade os at kalde det en succeshistorie. Hvis prognoserne ellers holder, rammer vi sandsynligvis 400.000 gæster i 2022 svarende til lidt over 1.200 gæster dagligt.

Vi har forsøgt at skabe de rigtige rammer, men det er gæsterne, som fylder rammerne ud dag efter dag.

Jan Barslev

Vi har formået at skabe de rigtige rammer ikke kun for idrætsudøverne men også som socialt samlingspunkt for en lang række lokale Valby/Sydhavnsborgere. Vi er kun nået hertil sammen med alle jer, der kommer i huset.

Vi har forsøgt at skabe de rigtige rammer, men det er gæsterne, som fylder rammerne ud dag efter dag. Vi glæder os til de kommende fem år og sammen med jer gøre hallen endnu bedre.

I Hafnia-Hallen deltager vi selvfølgelig aktivt i udviklingsprocessen med Valby Idrætspark. Det er enormt spændende hvad det kan ende med. Vi drømmer stort og håber også der kan blive flere kvadratmeter for begge ender af Hafnia-Hallen. Vi tager vores erfaringer og viden med ind i processen omkring idrætsparken, og fornemmer at mange er interesseret i at udvikle en fantastisk idrætspark, som hele København kan være stolte af.

Annonce
Annonce
Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
hjælp

Bodil holder Valby skraldefri, nu har hun brug for din hjælp: Mangler plads til 500.000 cigaretskodder

Kaos

Annettes restaurant ødelægges af bygge-kaos: Jeg har været her i 38 år og har aldrig oplevet noget lignende

Valby

Psykisk syge venter på svar - nu langer Københavns ombudsmand ud: - Vi lytter, tænker os om og retter op, siger politiker

Udsender varsel

DMI advarer: Her er der risiko for lokale skybrud

Ni spørgsmål til viruseksperten om abekopper: Alle over 46 år kan tage det helt roligt

åbning

Arbejdet med kæmpe genbrugsbutik i to etager skrider frem: Ejeren behøver hjælp for at nå åbningsdagen

Valby

Mere end hver 10. rammes: Ny super-afdeling skal bekæmpe lumsk sygdom

Samvær

Nicklas og Jonas puster liv i bydelen: Åbner kaffebar, brød-butik, pakkeshop og så serverer de øl og vin

Historier fra graven

På et gravsted står en stor blodbøg og intet andet. Ingen blomster. Ingen gravsten. Ingenting. Nu løfter Gustav sløret for den gribende historie bag

Minister til udkanten: Hvis I vil have en legeplads, skal I levere vindmøller og solceller

Valby For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Valby

Butiksliv

Martin erobrede Valbys hjerter bag kassen i Irma: Nu er han kåret som Danmarks Sødeste Kassemedarbejder

Valby

Vi har mistet en ægte københavnerdreng: Sidney Lee død kun 43 år gammel

Annonce