Annonce
Sport

FCK henter Vavro tilbage fra Lazios reservelager

Lazio-stopperen Denis Vavro skal i resten af denne sæson spille i sin tidligere klub FC København. Foto: Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix

FC København har forstærket forsvaret med Denis Vavro, der er lejet for resten af sæsonen i Lazio.

FC København har lavet en lejeaftale med Lazio, så Denis Vavro vender tilbage til københavnerklubben på en kort aftale i resten af denne sæson.

FCK har derudover sikret sig option på at købe Vavro fri af Lazio til sommer. Det oplyser fodboldklubben mandag på sin hjemmeside.

Vavro spillede i FCK fra sommeren 2017 til sommeren 2019, hvor han blev solgt til Lazio.

Annonce

Det er dog endnu ikke blevet til et gennembrud for Vavro i Lazio, der har satset på andre stoppere. I denne sæson er det kun blevet til to sene indskiftninger og omkring et kvarters spilletid.

Vavro var på grund af den manglende spilletid i Lazio udlejet til den spanske La Liga-klub Huesca sidste forår, inden han vendte retur til Rom i sommer.

FCK-sportsdirektør Peter Christiansen har stadig stor tiltro til den 25-årige slovak.

- Jeg tror, at alle, der har fulgt Superligaen kender Denis' kvaliteter, og det var ikke for sjov, at Lazio betalte rigtigt mange penge for ham.

Læs nyheden om Vavro på FC Københavns hjemmeside

- Han er en duelstærk, hurtig og kompromisløs forsvarsspiller, mens hans tekniske færdigheder også er rigtigt solide, siger Peter Christiansen.

Vavro har holdt kontakten med mange af FCK-spillerne og glæder sig til at være tilbage.

- Jeg kommer med én målsætning, og det er at hjælpe FCK til at blive mestre til sommer. Det vil jeg give mig 100 procent for, siger Vavro.

FCK-træner Jess Thorup ledte efter en ekstra stopper, da klubben har sagt farvel til nordmanden Ruben Gabrielsen.

- Vores defensiv var rigtig stærk i efteråret, hvor vi lukkede meget få mål ind både i ligaen og Europa, men vi skal være endnu bedre og også videreudvikle den del af vores spil også.

- Her har vi brug for at have kvalitet og høj konkurrence på alle positioner, og Denis vil helt sikkert give os et løft, siger Thorup.

Vavro får trøje nummer 3 og træner med FCK fra tirsdag.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Ni spørgsmål til viruseksperten om abekopper: Alle over 46 år kan tage det helt roligt

Minister til udkanten: Hvis I vil have en legeplads, skal I levere vindmøller og solceller

Annonce