Annoncørbetalt indhold

Få styr på dit regnskab en gang for alle

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man driver forretning, er der mange ting at holde styr på. En af de ting, man ikke må slække på, er regnskabet. Er man først kommet bagud med bogføringen, kan det virke uoverskueligt at indhente det tabte.

Står du selv for din bogføring? Og har du en tendens til at vente med bogføringen, til det er tid til momsindberetning? I så fald har du sandsynligvis haft mange lange aftener (og måske endda nætter). Netop derfor anbefales det, at du altid sørger for at holde din bogføring ajour.

Annonce

Et brugervenligt regnskabsprogram gør det lettere

Mange af dem, der selv står for deres bogføring, får det ikke gjort kontinuerligt, fordi det er for krævende. Derfor mener de, at det bedre kan betale sig at samle en bunke bilag, inden de sætter sig ved skrivebordet og klarer bogføringen.

Som regel benytter de sig af regnskabsprogrammer, der har gjort processen krævende. Heldigvis findes der også talrige udbydere af regnskabsprogrammer, der ved, at denne proces skal være nem og hurtig.

En af disse udbydere er Dinero, der faktisk lader dig klare store dele af din bogføring direkte fra telefonen. Desuden har de udviklet en funktion, der gør, at du blot kan uploade et bilag, og så kommer systemet med et kvalificeret bud på, hvordan bilaget skal bogføres.

Derfor er det ikke blot nemt at klare din bogføring, da et bilag kan bogføres på få minutter. Du er også sikret, at du altid får bogført dine bilag på den rette konto. Det er vigtigt, da det har indflydelse på dit regnskab og dine momsfradrag.

Overvej at skifte regnskabsprogram

Det er naturligvis ikke nemt at skifte regnskabsprogram, da det eksisterende regnskab skal flyttes til det nye program. Ofte kan man dog betale sig fra dette, så man kan holde fokus på sin forretning.

Pengene til dette vil være godt givet ud, hvis det fremadrettet gør det nemmere at holde din bogføring ajour. Er du træt af, at du altid sidder med bogføringen i dagene op til momsindberetning, bør du ikke tøve med at skifte til et program, der hjælper dig med at undgå dette.

Selvfølgelig betyder det ikke, at du ikke selv skal stå for bogføringen. Det skal du stadig, men det bliver lettere at få det gjort med det samme, når det blot kræver et par klik.

Er du ikke sikker på, at et regnskabsprogram som Dinero er noget for dig, så prøv Dinero gratis her. Det giver dig mulighed for at se nærmere på deres regnskabsprogram, inden du beslutter dig for, om du vil flytte hele dit regnskab til deres system. Dinero tilbyder at flytte dit regnskab kvit og frit, hvis du beslutter dig for at skifte regnskabsprogram.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.