Annonce
Byliv

Gæster melder om problemer med menneskelort i populær park: Nu er det gået helt galt

Det flyder med toiletpapir i buskadserne i Valbyparken. Foto: Jens Mouvielle
Stranden i Valbyparken har trukket endnu flere besøgende til Valby og Sydhavnens grønne område. De ekstra mange besøgende har dog medført, at et særligt problem desværre er blevet større.

Er du en tur i Valbyparken en varm sommerdag og har brug for at søge lidt ly for skyggen, skal du måske tænke dig om en ekstra gang, inden du vælger at træde ind på stierne i det lange netværk af buskadser.

I længere tid har besøgende i parken nemlig oplevet, at der er folk, som bruger buskadserne som toilet, og på forespørgsel fra redaktionen, har en læser skrevet følgende oplevelse:

- For et par uger siden spillede jeg bold med min søn i Valbyparken. Bolden trillede ind mellem træer og buske, og jeg gik ind for at hente den. Her lå der flere toiletruller og bunker af brugt toiletpapir. Det var så tilpas ulækkert (inkl. stanken!), at jeg skyndte mig ud med bolden igen.

Annonce

Bekræfter problemet

Teknik- og Miljøforvaltningen bekræfter i et svar til redaktionen, at det er et problem, at folk besørger i Valbyparken. De fortæller også, at de forventer, at den nye strand vil trække endnu flere besøgende til, og at de derfor har valgt at komme problemet til livs i forbindelse med indvielsen af den nye strand tidligere på sommeren.


Den nye strand i Valbyparken er meget hurtigt blevet populær. Og det gode vejr trækker kun endnu flere besøgende til parken. Det har i perioder givet udfordringer med besøgende, som har brugt buskadser som toilet.

Teknik- og Miljøforvaltningen


- Den nye strand i Valbyparken er meget hurtigt blevet populær. Og det gode vejr trækker kun endnu flere besøgende til parken. Det har i perioder givet udfordringer med besøgende, som har brugt buskadser som toilet, oplyser Teknik- og Miljøforvaltningen, der allerede har implementeret en løsning:

- Der er opsat et nyt toilet ved vendepladsen ved stranden. Det blev åbnet for brug d. 9. juni kl. 09.30. Vi håber, det vil få udfordringerne til at aftage.

Annonce

Problemet tager til

Valby og Sydhavnens borgere bekræfter, at stranden har medført større problemer med afføring i buskadserne. Her mener nogle af læserne, at implementeringen af midlertidige toiletter kunne være en løsning.

- Besøgende i Parken har altid tisset alle vegne. Men det er gået helt galt efter stranden er åbnet og forsamlings forbuddet er ophævet. Det er skønt at vores grønne områder bliver brugt men der skal lyde en kæmpe opfordring til at skide på toiletterne, skriver en læser, mens en anden uddyber

- Folk har altid skidt i parken, men det har selvfølgelig taget til i omfang eftersom der er mange mange flere der der bruger parken nu end for tredive år siden. Der har manglet toiletter og gør det stadig selv med de nye. Toiletvogne på de store sommerdage ville være en mulighed, for der ligner parken en festival alligevel.

_

Annonce
112

Har fået nok af vanvidsbilister: Politiet tager nyt våben i brug

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Zoos husfotograf: Jeg har verdens bedste fritidsjob

I byen

Kvindemesse begynder at tage form: Billetsalget åbner 16. august

Det sker

Find din bedste historie frem: Vi bytter for noget koldt at drikke

112

Nye oplysninger i sag om voldtægt af ung kvinde: Politiet beder borgerne om hjælp

Byliv

På opdagelse i egen baghave: Her kan du opleve nogle af Valbys perler

Alarm 112

Ung kvinde voldtaget nær S-togsstation i København

Valby

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Byens Bedste Liv

Det bugner med bagere i hovedstadens gader

Byliv

Ikonisk kunstværks overlevelse lider et knæk: Uden det mister området en vigtig del af sin historie

Byliv

Grim ulykke og katastrofal skolegang fik Jakob til at miste alt håb: I dag er han en, andre ser op til

Byliv

Maria og Anders vil køre Europa tyndt i Brede Berta: Vi skal væk fra hverdagen og sætte det hele på pause

Byliv

Aggressive måger skaber stor frustration: De vækker os om natten med deres gennemtrængende skrig

Annonce