Annoncørbetalt indhold

Qatar 2022: Hvad vi kan forvente os af VM-slutrunden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er efterhånden ikke lang tid til, at Qatar 2022 VM-slutrunden begynder, og de danske landsholdsspillere er i topform. Forventningerne er også tårnhøje til de danske drenge, som ved det seneste EM kæmpede sig hele veje til semifinalen og skabte fodboldfeber i hele landet. Der er allerede lavet vm grupper fodbold, hvor Danmarks største modstander er de regerende verdensmestre, Frankrig - men der er dog håb at spotte. Få hele overblikket over Danmarks muligheder i VM 2022 i denne artikel.

Gruppe D - her er Danmarks modstandere i gruppespillet

Annonce

Danmark er kommet i gruppe D, hvor også Tunesien, Australien og Frankrig befinder sig. For at kvalificere sig til ottendedelsfinalen skal man være bland de to bedste i gruppen, hvilket giver gode muligheder for Danmark.

Tunesien er det første hold, det danske fodboldlandshold møder, og slaget står den 22. november 2022. I dette opgør er Danmark klare favoritter, og det gælder også i kampen mod Australien den 30. november. Opgøret mod Frankrig den 26. november er dog sværere at spå om. Frankrig er regernede verdensmestre, og de har tidligere givet Danmark store udfordringer. Dog er Frankrig ikke i samme topform, som man så ved sidste VM - faktisk har Danmark vundet over det franske landshold hele to gange i Nations League det seneste år. Dermed er det ikke umuligt, at Danmark kan få flest point i gruppe D, og det bliver spændende at følge.

Hvad er mulighederne efter gruppespillet?

Hvis Danmark får en andenplads i gruppespillet, vil holdet møde førstepladsen fra gruppe C, som umiddelbart forventes at være Argentina. Argentina er et land, som har et fremragende landshold, og de har fået mange gode resultater med sig i tidligere slutrunder - og det er altså et hold, der vil være svære at slå.

Får Danmark derimod en førsteplads i gruppen, vil holdet møde de næstbedste fra gruppe C, som sandsynligvis er Mexico, hvis man kigger på de nuværende odds. Dette bliver heller ikke en let kamp, men landsholdet har en større chance for at vinde dette opgør og fortsætte til kvartfinalerne. Dermed får de rød-hvide drenge en bedre chance for at nå langt i VM, hvis de slår Frankrig i gruppespillet og tager gruppens førsteplads.

Det danske landshold

Det er endnu ikke besluttet, præcis hvordan landsholdet ser ud, når VM skydes i gang. Dog kan man forvente at se flere af de store profiler fra EM 2020, der blandt andet tæller Mæhle, Dolberg og Schmeichel - og de er naturligvis anført af en oplagt Hjulmand på trænerbænken.

Det varer ikke længe før Qatar afholder VM-slutrunden i fodbold. Der er masser af spænding forude, og det bliver sjovt at følge med i det kommende verdensmesterskab.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.