Annoncørbetalt indhold

Hold drikkevarerne kolde eller varme i en termoflaske eller et termokrus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En termoflaske eller et termokrus er særdeles velegnet til at holde på temperaturen på den drikkevare, der skal transporteres. Uanset om du bare skal ud på altanen, eller du skal på langfart, så er det genialt med henholdsvis en kold eller en varm drik i nærheden.

Der kan være forskel på, hvor meget kruset eller flasken kan rumme, ligesom de kan være designet forskelligt. Så længe der er tale om termo, så vil temperaturen på den pågældende drik kunne holde sig i en længere periode.

Annonce

Når væsken skal holde sin temperatur

”Det smarte ved en termoflaske er jo selvfølgelig, at den kan holde på væskens temperatur,” forklarer Ida Anette Aas Bundgaard, som er medejer af Hvidevareshoppen.dk. ”Mange kunder synes rigtig godt om at kunne tage for eksempel en flaske med kaffe, te eller koldt vand med sig. Det er termoflasken helt genial til,” siger hun og viser nogle forskellige typer af termoflasker frem.

”Denne model er særligt populær,” siger hun og viser en termoflaske med kop frem ”her har du din kop med som en integreret del af termoflasken.”

Vi bevæger os videre hen til det sted på lageret, hvor de mange termokrus på tilbud opbevares. ”Der er også mange, der vælger et termokrus med låg. Det har samme funktion som en termoflaske, der kan bare ikke være lige så meget i den. Låget gør, at den er til at have med sig rundt. Det er for eksempel også smart, hvis du skal medbringe noget babymad, som skal have en lun temperatur. Her skal du bare være opmærksom på, at maden ikke kan tåle at ligge ved den temperatur i mange timer,” forklarer hun afslutningsvis.

Skal det være en termoflaske eller et termokrus?

Skal du vælge imellem en termoflaske eller et termokrus, så kan det være et spørgsmål om volumen. Her er flasken naturligvis størst. Vil du gerne have mere væske to go, så er det nok sådan en, du har mest brug for. Termokruset med låg er praktisk, når det blot er en enkelt kopfuld af den pågældende væske, du vil have med.

Der findes også nogle fine termokopper uden låg. De er gode til at holde på væskens temperatur for en kortere periode, og de er beregnet til at sætte direkte på bordet. De er dekorative, de holder på temperaturen, og du brænder ikke hænderne på dem.

Der er meget, der taler for alle typer af termoflasker og termokrus.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.