Annoncørbetalt indhold

Derfor er en god stol vigtig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste mennesker har en favoritstol, som de elsker at sidde i. Desværre er favoritstolen bare ikke altid en stol, der har komfort og ergonomi i fokus. Sidder du ikke godt i din stol, kan du risikere at få mange spændinger. Hvis du går med spændingerne i en længere periode, kan du risikere, at de sætter sig som smerter såsom ondt i hovedet, nakken eller hovedpine. Heldigvis kan du selv gøre noget for at forebygge det.

Vælg en stol, der passer til dig

En god stol er vigtig, fordi det er et sted, hvor man tilbringer mange timer. Sidder du i en stol, der ikke passer til dig og dine behov, risikerer du, at det på længere sigt kan give dig smerter og spændinger. Sidder du i en stol, der ikke passer til dig, vil du med sikkerhed opleve, at du ofte sidder uroligt. Du kan ikke holde til at sidde for længe i en samme stilling, og derfor aflaster du ved at skifte stilling jævnligt. Det er dog ikke særlig hensigtsmæssigt for dig eller din krop. Du skal både kigge efter en stol, der giver en god kropsholdning og på samme tid gør, at du ikke sidder og spænder, når du sidder i stolen.

Derfor skal du vælge en Farstrup Comfort hvilestol

Siden 1918 har Farstrup produceret stole med fokus på høj siddekomfort. Farstrup Comfort-hvilestole er unikke, fordi de kan indstilles, så de yder den bedste siddekomfort til den, som skal sidde i stolen. Derudover er Farstrup Comfort-hvilestole også lavet med kærlighed til materialerne, så du får din helt egen unikke stol, der kan holde i rigtig mange år. For at finde den stol, der passer til dig, kan du få lavet en siddestillingsanalyse. Her vil en specialist lave en analyse af siddestillingen for at finde den stol, der passer bedst og giver højest siddekomfort. Så er du sikret, at du får en stol, der både giver en god kropsholdning og på samme tid sikrer, at du ikke sidder og spænder.

Måske forbinder du ergonomiske stole med stole i et mindre stilrent design, men med en Farstrup Comfort-hvilestol skal du heldigvis ikke gå på kompromis med designet. Farstrup Comfort-hvilestole fås i mange flotte farver, i lækkert læder eller i et slidstærkt stof, der både er tidløst og elegant. Derudover kan du også vælge imellem forskellige træstel, så du kan finde den træfarve der passer bedst ind i dit hjem. På den måde kan du selv designe din egen ergonomiske stol, som du samtidig sidder godt i.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.