Annoncørbetalt indhold

Alt du skal vide om Restylane

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Fra vores tidlige ungdomsår er vi blevet belært om, hvor vigtigt det er at bruge de rigtige cremer, rense huden og passe på den - og i samme omgang få drukket en masse vand, så vores hud kan forblive ung og frisk. Men til trods for en masse kærlighed i form af hudplejerutiner og litervis af vand, så er det ikke altid nok til at undgå de mørke rander under øjnene eller de små rynker over læberne. Heldigvis er der hjælp at hente, og svaret er Restylane. Men hvad er restylane, og hvornår bør man vælge det fremfor botox? Det kigger vi på i denne artikel.


Hvad er Restylane?

Men hvad er Restylane egentlig? Det er en ikke-permanent filler og det betyder netop, at det nedbrydes med tiden. Restylane består af 98% vand og 2% hyaluronsyre, og det er nok de færreste af os, der ikke allerede har hørt om vigtigheden af hyaluronsyre for vores hud. Det er nemlig et sukkerstof, som du finder i din egen hud, men som vi bliver ældre, producerer vi mindre og mindre af det. Det er blandt andet hyaluronsyre, der hjælper til at binde vores væske, som giver elasticitet til vores hud og dermed gør, at vi ser friskere ud.


Skal jeg vælge botox eller Restylane?

Hvorvidt du skal benytte dig af en behandling med botox eller Restylane, kommer an på dine ønsker. Derfor anbefaler vi, at du tager din en snak med professionel, som kan vejlede dig til den rette behandling. Restylane består som sagt af 98% vand og 2% hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der allerede er at finde i huden. Det bidrager til at udfylde rynker og gør bl.a. kinder og læber mere fyldige. Botox er et muskelafslappende præparat, som får dine muskler til at slappe helt af, og dermed gør det muligt at udglatte de ønskede rynker det specifikke sted.


Hvor længe holder behandlingen?

En behandling med Restylane nedbrydes naturligt over 12 måneder. Dog er det lidt anderledes med læbebehandlinger, hvor Restylane nedbrydes naturligt over 6 måneder, hvilket altså kun er den halve tid. En af fordelene ved Restylane er, at under de 12 måneder, hvor det nedbrydes, så bindes væsken i vævet. Det betyder, at når der er gået 12 måneder, så står du med samme resultat, som efter du lige havde fået din behandling. Som vi bliver ældre, kan der tilføjes flere Restylane-behandlinger for at reducere de rynker, der er kommet siden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.