Annoncørbetalt indhold

Alt du skal vide om pokalfinalen anno 2022

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

DBU Pokalen eller også kendt som Sydbank Pokalen er en dansk fodboldturnering, som har eksisteret i mange årtier efterhånden. Turneringen arrangeres, som navnet antyder, af DBU, og de deltagende hold stammer fra de øverste danske fodboldligaer, herunder Superligaen, 1. division og 2. division.

Gennem titlen, siden 1954-1955, er det især blevet til mange pokaltitler til AGF, FCK og BIF, men hold som Frem, Randers Freja og Lyngby har også haft held med at erobre pokaltitlen. I dag vil vi dog ikke tale om historien bag DBU Pokalen, men om pokalfinalen anno 2022. Den nærmer sig nemlig med hastige skridt.

Annonce

Kampen spilles d. 26. maj 2022 på Brøndby Stadion

Om ganske kort tid løber pokalfinalen af stablen endnu en gang. Kampen, der skal spilles mellem OB og FC Midtjylland, foregår d. 26. maj 2022 på Brøndby Stadion. Kampen spilles traditionen tro Kristi himmelfartsdag, hvor de fleste danskere har fri – og dermed mulighed for at overvære kampen.

FC Midtjylland er klare favoritter til at vinde finalen, men har man fulgt DBU Pokalen i mange år, så ved man, at alt kan ske. Har du et bud på, hvem der vinder finalen, så kan du evt. oddse på kampens udfald. Det kan du gøre online, og du kan i samme omgang bruge en bet365 bonuskode.

Vinderen er sikret en playoffkamp til Europa League

Der er rigtig meget på spil, når finalen i DBU Pokalen skal spilles i slutningen af maj.

Ikke nok med, at der er en masse ære på spil, så er der også rift om den præmie, som vinderen løber afsted med. Vinderen af kampen – og dermed af hele turneringen – er nemlig sikret en playoffkamp til Europa League.

De fleste fodboldklubber og deres fans drømmer om at deltage i internationale turneringer, så det er helt naturligt en præmie, som både OB og FC Midtjylland vil gå benhårdt efter at erobre hjem til enten Odense eller Herning.

Kampen kan ses af alle på DR1

Har du ikke mulighed for at tage turen til Brøndby Stadion, hvor kampen skal spilles, så kan du glæde dig over, at kampen bliver vist i fjernsynet. Endda på en kanal, som enhver dansker har adgang til – nemlig DR1.

Hvis du ikke gør brug af flow-tv, så kan du se kampen via DRTV – en gratis streamingtjeneste, som du kan tilgå via din smartphone, tablet eller laptop.

Pokalfinalen bliver uden tvivl en hæsblæsende affære, hvor det kommer til at koge på tribunerne, og hvor der vil blive kæmpet med blod, sved og tårer på banen. Du har med andre ord alle mulige gode grunde til at glæde dig til denne kamp.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.